Afdwingen uitzetten addblocker

Het is mij opgevallen dat de grote websites in Nederland ons dwingen tot het uitzetten van de advertentie blockers, indien niet kom je niet op de betrefffende website. Wel ik heb nieuws voor jullie, ik zet hem nooit meer uit voor wie dan ook, ik hoef al die troep die er mogelijk aan hangt niet meer voorgeschoteld te krijgen.

Ik heb een internet aansluiting waar ik voor moet betalen, als ik op elke grote website in Nederland mijn adblocker uit moet gaan zetten om jullie aan data en nog meer geld te helpen dan kom ik gewoon toch niet meer bij jullie lezen, er zijn genoeg andere sites waar de info nog wel gelezen kan worden met de adblocker aan. Waarschijnlijk blijft mijn computer ook schoner, immers er kan een gekraakte advertentie tussen zitten, het zal niet de eerste keer zijn.

Ditzelfde geldt voor de vernieuwde cookie walls, geen cookies accepteren is geen toegang tot de website bij sommige grote websites, prima ik kom niet meer terug. Dit zouden meer mensen moeten doen, grote kranten zijn ook bezig met enorm veel betaalde berichten, nou ik heb nieuws voor jullie, ook dat is elders wel te vinden met de addblocker aan en zonder tracking cookies….

Het moet maar eens afgelopen zijn de gebruikers op te zadelen met heel veel rotzooi, iedereen zou zelf de keuze moeten kunnen selecteren zonder NIET op de website te mogen.

Sorry maar ik moest het even kwijt….