Coolermaster NVidia Geforce GTX Toetsenbord

Geen idee meer waarom ik er over struikelde maar dit toetsenbord prikkelde mijn interesse in een nieuw keyboard met verlichte toetsen. Ik heb sinds ik me kan herinneren bijna altijd een Nvidia Geforce videokaart gehad, nu dus een toetsenbord in de kleuren van Nvidia.

CoolerMaster en GeForce® GTX hebben samengewerkt om u de helderste groene LED-achtergrondverlichting te geven in combinatie met het beste responsieve gevoel dat gamers waarderen. Krijg meerdere LED-verlichtingsmodi, on-the-fly macro’s, profielondersteuning en Cherry MX-schakelaars – allemaal in een klassiek, minimalistisch ontwerp. Toon je voorkeur voor NVidia GeForce® GTX. Met aangepaste keycaps en felgroene LED’s op de MasterKeys Pro L GeForce® GTX Edition.

Verlicht de relevante knoppen van het spel om te helpen de toetsen in de game sneller onder de knie te krijgen. Met de vier profieltoetsen kunt u uw achtergrondverlichting instellen en macro’s opnemen zonder gedoe. Programmeer meerdere toetsaanslagen op een enkele toets of verander per toets de achtergrondverlichting met intuïtieve toetsenbord opdrachten.

Geen extra software nodig.

Bron & meer info: Coolermaster

1 thought on “Coolermaster NVidia Geforce GTX Toetsenbord

  1. Wat ik er nog over wil zeggen is dat het wel weer wennen is zo’n mechanisch toetsenbord, het doet me denken aan het goede oude IBM PS2 Keyboard.

Comments are closed.