Fotoalbums Toegevoegd op onze plek

Na het aanschaffen van een nieuwe DSLR (Olympus E-520) kon het niet natuurlijk uitblijven, we hebben onze plek uitgebreid met een paar foto albums.

Fotoalbum nummer 1: IJslandse Vulkaanstof in onze woonplaats  foto’s gemaakt vanuit onze tuin van de binnendrijvende wolken vulkaanstof in het ondergaande avondzonnetje.

Fotoalbum nummer 2: Landschappen foto’s gemaakt op uitstapjes met de motor in het voorjaar, zomer en najaar, wij moeten ook nog winterlandschappen hebben maar die zou ik eerst op moeten zoeken.

Fotoalbum nummer 3: Wildlife 2010 foto’s gemaakt in en rondom onze woonplaats van vogels in de natuur, kijk vooral naar de Putter, een vogeltje wat ik niet eerder had gezien.

Fotoalbum nummer 4: Huistijgers foto’s van onze 2 katten, of wel onze huistijgers, het zijn 2 Xsing noorse boskatjes van op dit moment 8 maanden oud.

Fotoalbum nummer 5: Diversen foto’s die ik niet in een bepaald album heb gezet, het kan dus van alles zijn, ga kijken en oordeel zelf.

Veel foto’s zijn gemaakt in het welbekende groene hart van nederland, mocht je mooie plekjes zien kan je altijd zelf ook eens een dagje doorbrengen in “Het Groene Hart“.