Juwel Trigon 350 LED hoekaquarium

Het zat er een keer aan te komen, ipv een nieuwe TV (er is toch niets op TV) hebben we besloten een nieuw aquarium aan te schaffen, een Juwel Trigon 350 hoekaquarium. Dit is eigenlijk ook net een TV, best spannend om de Discus rituelen te bekijken vanuit een luie stoel. Het TRIGON 350 LED-aquarium schittert in elke hoek met zijn unieke diepte van 87 cm en zijn gebogen voorruit en wordt optimaal verlicht door vier led-buizen. Nadeel van deze  dingen is dat dez LEDs niet dimbaar zijn en mocht je dat willen kun je een paar andere lampen aanschaffen voor heel veel geld, hoezo marketing ? Grrrrr. Ik kwam er te laat achter dat het niet kon en waarschijnlijk was ik dan ook op andere gedachtes gekomen.

Het TRIGON 350 LED-aquarium biedt aan zowel grote vissen als speciale zeedieren een thuis. Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk. Het zorgvuldige Duitse vakmanschap, de hoogwaardige materialen en een perfect afgestemde technologie zorgen voor maximale kwaliteit en veiligheid en garanderen zo de lange levensduur van het TRIGON 350 LED-aquarium.

Ik heb voorlopig een plaatje van de site van Wesdijk.nl afgehaald want daar hebben we dit aquarium besteld, ze hebben een leuke aanbieding deze week, een compleet samengesteld pakket voor een redelijke prijs. Het aquarium is er in 3 kleuren, zwart, donkerbruin, beuken en wit.

MultiLux LED / Verlichting:

MultiLux LED, de moderne LED-lichttechnologie van JUWEL, biedt een briljante verlichting en een uitstekende plantengroei. De verwisselbare 12/23 Watt LED-buizen DAY en NATURE zorgen voor een optimaal lichtspectrum voor planten en vissen en tegelijkertijd besparen ze tot 50% energie in vergelijking met T5-inzetlampen. Het MultiLux LED-verlichtingssysteem van het TRIGON 350 LED-aquarium maakt het mogelijk om in het aquarium comfortabel te werken, zelfs met de verlichting aan. De ultrasoon gelaste lichtunit is 100 procent waterdicht, voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen en is TÜV/GS-gecertificeerd.

Dit Juwel Trigon Aquariumset wordt compleet geleverd inclusief meubel, LED verlichting, verwarming en filter met alle toebehoren. De maten zijn 123 x 87 x 65 cm, een Juwel link naar alle product specificaties, klik hier.