Koppige boer geeft motorrijder geen ruimte

Wat de kop van dit bericht al vermeld was er een hooi boer met old school tractor op mijn pad die mij op mijn Kawasaki Versys in mijn ogen te weinig ruimte gaf. Ik probeerde met handsignalen de beste man iets naar voor hem rechts te sturen, dit deed hij niet en ik stopte. Blijkbaar had de bestuurder zijn dag niet want hij reed zelfs nog een stukje door waarna de bestuurder uit stapte. Ik vroeg hem waarom hij niet iets meer naar voor hem rechts stuurde, zijn antwoord was je kan er toch langs. Nou ja, nu je stilstaat probeer ik het wel, goedemiddag. 3 foto’s van dit kleine incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.