Wat is voor mij belangrijk anno 2018

Wat je ziet is op de foto’s is belangrijk voor mij anno 2018, de rest is bijzaak of ligt in het verleden. Helaas zorgt een verkeerde keus in het verleden nog steeds voor een hoop stress. Gelukkig gaat het met Merle en mij erg goed, ik mag dan ook met trots zeggen dat we alweer 21 jaar getrouwd zijn in 2018. We zijn nu 22 jaar samen en ze is echt mijn rots in de branding en heeft eigenlijk nooit geklaagd.

Ook niet over mijn verleden met een ex die veel narigheid en donkere dagen heeft gebracht over ons in de eerste 16 jaar samen. Het is eigenlijk niet te omschrijven hoe het is om met een jaloerse ex te leven die ons min of meer niets gunde en voor een hoop stress heeft gezorgd, echt dat wens ik niemand toe. Omdat we dit jaar dus 22 jaar samen zijn wil ik dit met jullie delen via onze plek en niet via bv. Facebook wat meer kapot maakt dan je lief is.

Eigenlijk net zoiets als wat alcohol met een mens doet. Alcohol misbruik maakt een mens agressief en dat heeft de alcoholist niet eens in de gaten en intussen raakt hij/zij al zijn beste vrienden kwijt. Facebook, Twitter en Alcohol zijn voor velen verslavend en maken tevens heel erg veel kapot als het tegenzit.

Merle heeft ooit eens in de begindagen van Facebook een account gehad, dat heeft niet lang geduurd, zie liep al snel tegen dingen aan die het daglicht niet konden verdragen en heeft haar account na een paar maanden laten verwijderen. Zelf heb ik nooit interesse gehad in Facebook of Twitter en andere (a)sociale netwerken, maar je leest wel eens wat.

Bijvoorbeeld een bericht wat ooit (Sept 2017) op Twitter stond dat je dochter gaat trouwen met een lieve schoonzoon. Dit is makkelijk terug te vinden in een google zoek opdracht, het werd verboden om dat tegen mij persoonlijk tegen te zeggen hoorde ik achteraf. Dan rest mij de vraag “waarom zet je dat dan op Twitter” wat ontzettend stom of is het naïef ? En dan ook nog achteraf ruzie maken met je kind dat de vader het toch te weten is gekomen, gekker moet het niet worden.

Nee wij houden het wel op onze plek op internet, kunnen we ook onze dingen kwijt die ons bezig houden. Een klein beetje anoniem en voor de mensen die ons kennen is het leuk om te lezen wat ons bezighoud.

Gr. Richard