Zelf Milkshakes maken

Met de Bosch MMB66G3M Blender, werkelijk een super apparaat. We hebben het er samen al eerder over gehad maar nooit een blender gekocht. Een week of twee terug liepen tijdens de vorstperiode een Kruitvat binnen om wat te ondooien, eigenlijk is het zo dat als er een Kruitvat of Action in de buurt is moet Merle altijd daar even iets kopen wat nog op haar lijstje stond. In de Kruitvat stonden stapels dozen van Philips Blenders, welke precies weet ik niet meer.

Ik liep naar Merle die intussen ergens tussen de make-up stond en vroeg of ze even mee wilde lopen naar de Philips Blenders, haar reactie was niet echt hoopgevend en we liepen met makeup maar zonder de Blender de winkel uit. Vlak voor haar 49ste verjaardag vroeg ik nog of ze interesse had in een Blender, leuk cadeau toch ?.

Ze hoefde niets voor de verjaardag omdat ze kort ervoor een cadeau van mij had gekregen voor Valentijn. Afgelopen vrijdag 9 maart kwam ze ineens met een Bosch Blender op de proppen, met een klikbare link in een e-mail. Okay ik ga dus kijken blijkt dat ding  niet meer leverbaar en ging ik op zoek naar een andere en na verloop van tijd kwam ik uit bij de  Bosch MMB66G3M en we hebben het apparaat gekocht via Bol.com en zijn de dag erna direct begonnen met Milkshakes maken.

Eerlijk is eerlijk, als je het zelf in elkaar draait is het lekkerder, we hebben nu een Milkshake Banaan en Aardbeien/Banaan (met verse bananen en aardbeien) in elkaar gedraaid. Zelden zulke heerlijke Milkshakes gedronken, ik kan het iedereen aanraden. We hebben we nog geen smoothies gemaakt of bv. cocktails maar dat gaan we zeker proberen. Ik wil 1 opmerking maken over deze Bosch Blender, ze schrijven dat

  • De SilentMixx Pro power blender zeer stil is dankzij het innovatieve geluidsreductie systeem.

maar als je de 900 watt MMB66G3M op High Speed zet is hij niet echt stil…

Productlink: Bosch MMB66G3M Blender